Isabelle Dierickx

Interieur decoratie


Brandstraat 60C

8755 Doomkerke (Ruiselede)

GSM 0476 590 579

Tel 051 437 779

stuur ons een mailtje

Ons bedrijf

Ons bedrijf is gestart in 2009. Daarvoor was ik al vanaf 1999 werkzaam als schilder/behanger in een grote firma. Met mijn ervaring in de sector probeer ik als zaakvoerder een bedrijf te runnen waar een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit heerst.

Wij volgen regelmatig opleidingen bij onze leveranciers. Zodoende kunnen we steeds werken met hedendaagse kwaliteitsproducten, en zijn de nieuwste trends ons niet vreemd. Daarvoor onderhouden we een nauwe samenwerking met onze verffabrikanten en groothandels.

Naast de schilderwerken kunt u bij Deco Belle ook terecht voor alle decoratieve technieken en bovenal is zij specialist in het plaatsen van vlies op het plafond en muren. Ook voor kleuradvies bent u aan het juiste adres.

Ter plaatse bekijken we met de klant wat de noden zijn en zoeken we naar een gepaste oplossing. Wij maken graag een prijsofferte op en bij akkoord zoeken we naar een begindatum voor de werken.

Wenst u verdere inlichtingen, vul dan volledig vrijblijvend het contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.